Pondelok: 0,25l Zeleninová krémová s krutónmi A:1,7,
1. 120g Parížsky kur. rezeň, ryža hrášková A:1,7,3 6,20€
2. 120g Br. fašírka, zemiakový prívarok, chlieb A:1,7,3 6,20€
3. 120g Kurací gyros, hranolky, tzatziky A :1,7, 6,20€
4. 300g Strapačky so slaninkou A:1,7,3 6,20€
Utorok: 0,25l Gulášová pol. A:1,7,
1. 120g Zap. Kur. prsia so slaninou a hermelínom, ryža A:1,7 6,20€
2. 300g Bolonské lasagne A:1,7,3,10,9,12 6,20€
3. 120g Znojemský hov.plátok, slovenská ryža A:1,3,7,10 6,20€
4. 120g Vypráž.zeleninový špíz, varené zemiaky, tatárska om.A:1,7,3,10 6,20€
Streda: 0,25l Tekvicová pol.A:1,7,3
1. 120g Vyp. kur. Rezeň v kornflekoch, ryža, hranolky, coleslaw A:1,7,3,10 6,20€
2. 120g Segedinsky guláš, knedľa A:1,7,3, 6,20€
3. 300g Morčacie rizoto so zeleninou, kyslá uhorka A:7, 6,20€
4. 120g Hermelín v lístkovom ceste, varené zemiaky, dressing A:1,7,3 6,20€
Štvrtok: 0,25l Kapustová pol. A:1,7,
1. 120g Kur.kapsa pl.špenátovo-syr. plnkou, ryža A:1,7 6,20€
2. 120g Vypráž. rybie filé, slovenský zemiak. šalát A:1,7,3,4 6,20€
3. 120g Staročesky hov.guláš, knedľa A:1,3,7, 12 6,20€
4. 300g Hlivový perkelt, cestovina A:1,7 6,20€
Piatok: 0,25l Ragú pol.A:1,7,
1. 120g Kur. steak obal. Slaninkou s holandskou om., ryža A:1,7,3 6,20€
2. 120g Vypráž. kur. pečienky, varené zemiaky, tatárska om. A:1,7,3,10 6,20€
3. 150g Peč. br. bok, pučené zemiaky, čalamáda A:1,7, 6,20€
4. 200g Fazuľkový prívarok s vajcom, chlieb A:1,7,3 6,20€,
Sobota: 0,25l Slepačí vývar s rezancami A:1,3,9
1. 120g Černohor. Brav. rezeň, varené zemiaky A:1,7,3 7,20€
2. 120g Kur. steak s toskan.om., ryža A:1,7, 7,00€
3. 120g Chilli con carne, ryža, cheddar A:1,7, 7,20€
Nedeľa:0,25l Slepačí vývar s rezancami A:1,3,9
1. 120g Vypráž. kur. steh. Rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka A:1,3,7, 7,00€
2. 120g Br. panenka obal.slanin s bylink.maslom, ryža A:1,7,3 7,90€
3. 300g Tagliatelle s pomodo om., bazalka, olivy, kur.mäsom, syr A:1,7, 7,00€
komplet. menu 7,90€, bez pol. 7,60€ komplet. menu 9,50€, bez pol. 7,40€
Zoznam alergénnych zložiek:
1. obilniny obsahujúce lepok | 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, píniove, oriešky, para orechy, ... |
2. kôrovce a výrobky z nich | 9. zeler a výrobky zo zeleru |
3. vajcia a výrobky z nich | 10. horčica a výrobky z horčice |
4. ryby a výrobky z rýb | 11. sezamové semená a výrobky z nich |
5. arašidy a výrobky z nich | 12. oxid siričitý a siričitany |
6. sója a výrobky zo sóje | 13. vlčí bôb a výrobky z neho |
7. mlieko a výrobky z mlieka | 14. mäkkyše a výrobky z nich |
Pôvod potravín:
Br. panenka - Španielsko | Br. rebrá - SK |
Hov. stehno - CZ | Kuracie mäso - HYZA SK |
Bravčové plece mleté - SK | Br. karé - Španielsko |
Br. koleno - SK | Hov. sviečková - CZ |
Kur. krídla - Hyza SK | Br. krkovička - Španielsko |
Teľacie stehno Divina - | Morčacie prsia - |