Pondelok: 0,25l Ruský boršč A:1,7,9
1. 120g Kur. kapsa pl. Pražskou plnkou, ryža A:1,7,3 6,20€
2. 120g Br. karé srbské, varené zemiaky A:1,7, 6,20€
3. 120g Peč. sekaná, šošovicový prívarok, chlieb A:1,7,3, 6,20€
4. 120g Zeleninový rezeň, zemiaková kaša A:1,3,7 6,20€
Utorok: 0,25l Fazuľová pol. A:1,7,
1. 120g Kurací stroganoff, ryža A:1,7,10 6,20€
2. 120g Vypráž. brav. rezeň, slovenský zemiak.šalát A:1,7,3,10 6,20€
3. 120g Hov. plátok s kôprovou om., knedľa A:1,3,7, 6,20€
4. 300g Žemľovka s jablkami a tvarohom A:1,7,3 ,6,20€
Streda: 0,25l Mrkvičková s mrveničkou A:1,7,3
1. 120g Zapek. kur. prsia so slanin., BBQ a cheddarom, ryža A:1,7,6 6,20€
2. 200g Vypráž. kur. stehno, zemiaková kaša, kyslá uhorka A:1,7,3 6,20€
3. 120g Viedenský guláš, šúlance A:1,3,7,12 6,20€
4. 300g Granatír, kyslá uhorka A:1,7 6,00€
Štvrtok: 0,25l Brokolicová krémová s krutónmi A:1,7,3,4
1. 120g Kurací steak obal. Slaninkou so syr.om., ryža A:1,7, 6,20€
2. 120g Sedliacká krkovička, šťuchané zemiaky s cibuľkou A:1,7,10 6,20€
3. 120g Mäs. Guľky s paradajkovou om,.varené zemiakyA:1,3,7, 6,20€
4. 120g Vypráž.niva, hranolky, tatárska om. A:1,3,7,10 6,20€
Piatok: 0,25l Kapustová letná A:1,7,
1. 120g Kur.rezeň v cibuľovo-syrovom cestíčku, ryža A:1,7,3 6,20€
2. 120g Br. perkelt, cestovina A:1,7 6,20€
3. 120g Hov. rezance s cibuľou a chilli, americké zemiaky A:1,7, 6,20€
4. 140g Jaternica, kyslá kapusta, varené zemiaky A:1,7 6,20€,
Sobota: 0,25l Slepačí vývar s rezancami A:1,3,9
1. 120g Černohor. Brav. rezeň, varené zemiaky A:1,7,10 7,20€
2. 120g Ražniči s kur.m.,k pečienk., slanin. A cibuľou, peč. zemiaky A:1,7,12 7,00€
3. 140g Rybí filet s bylink. Maslom, zeleninový kuskus A:1,7, 7,50€
Nedeľa:0,25l Slepačí vývar s rezancami A:1,3,9
1. 120g Vypráž. kur. rezeň pl. šunkou, syrom, ryža, hranolky A:1,3,7 7,00€
2.120g Teľací plátok s vieden.cibuľkou, ryža A:1,7, 9,20€
3. 300g Penne s kur. masom, smot.-syr.om, bazalka, syr A:1,7, 7,00€
komplet. menu 7,90€, bez pol. 7,60€ komplet. menu 9,50€, bez pol. 7,40€
Zoznam alergénnych zložiek:
1. obilniny obsahujúce lepok | 8. orechy a výrobky z orechov, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, píniove, oriešky, para orechy, ... |
2. kôrovce a výrobky z nich | 9. zeler a výrobky zo zeleru |
3. vajcia a výrobky z nich | 10. horčica a výrobky z horčice |
4. ryby a výrobky z rýb | 11. sezamové semená a výrobky z nich |
5. arašidy a výrobky z nich | 12. oxid siričitý a siričitany |
6. sója a výrobky zo sóje | 13. vlčí bôb a výrobky z neho |
7. mlieko a výrobky z mlieka | 14. mäkkyše a výrobky z nich |
Pôvod potravín:
Br. panenka - Španielsko | Br. rebrá - SK |
Hov. stehno - CZ | Kuracie mäso - HYZA SK |
Bravčové plece mleté - SK | Br. karé - Španielsko |
Br. koleno - SK | Hov. sviečková - CZ |
Kur. krídla - Hyza SK | Br. krkovička - Španielsko |
Teľacie stehno Divina - | Morčacie prsia - |